Returnare


Informatii privitoare la returnarea produselor comandate on-line

Pentru returnarea produselor este necesara completarea FORMULARULUI DE RETUR de mai jos. Returnarea se face in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. Marfa se returneaza in forma sa originala, fara a fi deteriorata sau modificata, impreuna cu o xerocopie dupa factura.
Va oferim 2 optiuni pentru retur:
1. Contracost prin CURIER (cu confirmare de primire) la adresa urmatoare:

DEPOZIT CAREMIL SRL 
BD. REPUBLICII, NR.123 - 125
Roman, Jud.Neamt, Romania

Produsele cu preturi speciale din campania OUTLET SUPER SALE nu se pot returna in magazine, ci doar prin intermediul curierului (la adresa DEPOZIT CAREMIL, BD. REPUBLICII, NR.123 – 125, Roman, Jud.Neamt).

Cererile de retur completate in afara programului de lucru, respectiv Luni – Vineri orele 08:00 – 16:00 se vor procesa a doua zi. Cererile de retur completate vineri dupa orele 16:00 se vor procesa in ziua de luni a urmatoarei saptamani.

Cheltuielile cu returnarea/reexpedierea produselor vor fi suportate de cumparator. In cazul in care acesta doreste schimbarea produselor, va achita taxa de expediere, in valoare de 18 lei, in momentul in care va primi coletul cu produsele solicitate. In cazul in care doreste restituirea banilor, cumparatorul va suporta, de asemenea, taxa de expediere, avand posibilitatea sa returneze produsele prin intermediul oricarei firme de curierat.

2. GRATUIT in unul din magazinele SENSE (alegeti magazinul in formular de mai jos)
In cazul returnarii produselor care nu corespund dimensional cerintelor dumneavoastra aveti posibilitatea de a inlocui produsul cu marimea potrivita in masura in care acesta este disponibil sau puteti alege un alt produs, cu achitarea diferentei de plata.
Contravaloarea marfii returnate se va plati in termen de maxim 14 zile calendaristice, in contul dvs bancar.
Atentionare: Nu vor fi acceptate ca retur produsele fara etichete.

Va multumim pentru intelegere!

Informatii Returnare


Informatii client


Datele comenzii

Opțiuni de retur