hero banner image
Alegand produsele Sense veti contribui la protejarea mediului si la o dezvoltare sustenabila a industriei modei.

fabrica caremil

Viitor mai sigur

Zilnic ne indreptam eforturile catre un viitor mai sustenabil al industriei modei, un viitor in care se folosesc materiale sigure, prietenoase cu mediul, si in care sanatatea si siguranta persoanelor implicate in ciclul de productie, dar si a clientilor nostri, sunt puse pe primul loc.

caremil fabrica

Alegerea tesaturilor si productia in fabrici

Produsele Sense sunt confectionate dintr-o varietate de tesaturi, de la cele naturale (bumbac, in, lana), la cele artificiale (din celuloza, precum vascoza, tencelul sau cupro) si sintetice (poliester).

Selectam preponderent tesaturi fabricate sustenabil, cu grija fata de mediu si care utilizeaza mai putine resurse naturale sau realizate din materiale reciclate, iar pentru urmatorii ani ne propunem ca ponderea acestor tesaturi sa depaseasca 75% din totalul productiei

caremil fabrica

Managementul calitatii

Productia articolelor de imbracaminte se realizeaza in fabricile proprii din Romania: Caremil si Smirodava, specializate in confectii textile si tricotaje.

Unitatile noastre de productie sunt certificate in managementul calitatii (ISO 9001), care atesta imbunatatirea permanenta a proceselor de productie si a sistemelor manageriale, asigurarea continua a unui nivel inalt de calitate a produselor si serviciilor, care sa garanteze un grad sporit de satisfactie in randul clientilor

fabrica caremil

Managementul riscurilor si al resurselor umane

Compania noastra s-a alaturat organizatiei mondiale SEDEX, care sprijina dezvoltarea de practici de afaceri responsabile si etice in lanturile de aprovizionare la scara globala.

Astfel, ne angajam sa sustinem si sa protejam drepturile fundamentale ale angajatilor nostri, sanatatea, bunastarea si siguranta acestora, mediul si etica afacerilor, si ne asiguram ca si furnizorii nostri respecta aceleasi principii.

fabrica caremil

Managementul deseurilor

Regandim in permanenta modul nostru de lucru, modul de proiectare si folosire a materiilor prime, in asa fel incat le valorificam la maximum si sa producem cat mai putine deseuri. Acestea se colecteaza selectiv si intra in circuitul de reciclare si reutilizare pentru materiale tehnice pentru industria textila si alte industrii.

Folosim ambalaje realizate partial (in proportie de minimum 75%) sau integral din materiale reciclate.

fabrica caremil

Moda durabilă

In afara de atentia pentru mediu si resursele lui, productia responsabila si grija pentru angajati si toate persoanele implicate in ciclul de viata al produselor, incurajam consumul constient si responsabil al articolelor vestimentare.

Colectiile noastre sunt produse in serii mici, cu design minimalist si un nivel foarte ridicat al calitatii, pentru ca acestea sa poata fi pastrate si purtate cu usurinta mai multe sezoane la rand.

Alegand produsele Sense veti contribui la protejarea mediului si la o dezvoltare sustenabila a industriei modei.