Returnare


Informatii privitoare la returnarea produselor comandate on-line

Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris, la adresa comenzi@fashionsense.ro, pe vanzator ca renunta la cumparare, fara penalitati, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. Marfa se returneaza in forma sa originala, fara a fi deteriorata sau modificata, impreuna cu o xerocopie dupa factura, pe adresa noastra:

DEPOZIT CAREMIL SRL 
BD. REPUBLICII, NR.123 - 125
Roman, Jud.Neamt, RomaniaReturul se face prin curierat cu confirmare de primire.
In cazul returnarii produselor care nu corespund dimensional cerintelor dumneavoastra, va rog sa anuntati in prealabil Serviciul nostru cu Clientii la numarul de telefon 0728 900 270. In aceste situatii aveti posibilitatea de a inlocui produsul cu marimea potrivita in masura in care acesta este disponibil sau puteti alege un alt produs, cu achitarea diferentei de plata.
Contravaloarea marfii returnate se va plati in termen de maxim 14 zile calendaristice, in contul dvs bancar.
Cheltuielile cu returnarea/reexpedierea produselor vor fi suportate de cumparator. In cazul in care acesta doreste schimbarea produselor, va achita taxa de expediere, in valoare de 18 lei, in momentul in care va primi coletul cu produsele solicitate. In cazul in care doreste restituirea banilor, cumparatorul va suporta, de asemenea, taxa de expediere, avand posibilitatea sa returneze produsele prin intermediul oricarei firme de curierat.
Atentionam: Nu vor fi acceptate ca retur produsele fara etichete.
Conditiile de returnare sunt valabile doar pentru magazinul virtual.

Va multumim pentru intelegere!

Informatii Returnare


Informatii client


Datele comenzii

Opțiuni de retur