Despre noi


GRUPUL CAREMIL & SMIRODAVA

CAREMIL, producator si exportator de confectii textile din tesaturi si tricoturi, si-a inceput activitatea in anul 1997,cu o echipa de 40 de angajati,in prezent devenind o organizatie cu pesonalitate si identitate foarte bine conturate, cu un numar de 370 de angajati, avand un real succes pe piata externa, concretizat in contracte importante cu nume mari precum:
Tehnologia de ultima generatie achizitionata si priceperea salariatilor din cele 9 linii de productie care functioneaza in cadrul firmei asigura o capacitate de productie lunara de aproximativ 60.000 de produse.
SMIRODAVA , a fost infiintata in anul 1977 avand ca obiect de activitate producerea si comercializarea tricotajelor in Romania si pe pietele externe: Franta, Germania, Anglia, Spania, Italia, Belgia.
Printre clientii nostrii se numara Otto, Camaieu, Mim, Promod, TopShop, Wallis, MaxMara, S'Oliver, Burberry, Klingel, Quelle, Devred.
Pentru produsele SMIRODAVA S.A. se folosesc fire de cea mai buna calitate de origine romaneasca sau importate din UE (Spania, Germania, Italia si nu numai). Utilizam atat fire din bumbac, lana, mohair, vascoza, poliacrilonitril cat si amestecuri inedite care se bucura de o apreciere deosebita (lana in amestec cu mohair, matase, alpaca, in, pna si bumbac in amestec cu matase naturala, vascoza, in, pna ). Se da o importanta deosebita folosirii unor accesorii de calitate si in pas cu tendintele modei (strasuri , capse , fermoare, catarame, nasturi, etc).
Firma CAREMIL este prezenta pe piata romaneasca din anul 2007 prin marca Sense, comercializand articole de imbracaminte pentru femei: bluze, camasi, fuste, rochii si pantaloni.
Designul colectiei Sense este inspirat din imbracamintea traditionala office, dar reinterpretata in piese moderne, cu teme sezoniere, folosind tesaturi si accesorii de cea mai buna calitate, in ton cu tendintele modei, achizitionate de la furnizori din Italia, Franta si Turcia. Sense propune femeilor tinute in trend adresate spiritului liber si plin de personalitate.
Produsele Sense, le veti gasi atat pe site-ul www.fashionsense.ro cat si in reteaua proprie de magazine, aflate in diferite locatii din tara:
Sense propune o alta imagine, un stil mai mult decat o moda, produsele noastre sunt tinta cautarilor dumneavoastra.
O echipa de profesionisti lucreaza pentru tine ca sa arati bine !