Livrare


Conditii de livrare si plata

Stimati clienti, va informam ca in perioada 20 Decembrie 2017 – 5 Ianuarie 2018 pot interveni mici intarzieri cu livrarea coletelor. Astfel, pentru comenzile plasate pe site in perioada 20 – 26 Decembrie 2017 expedierea coletelor din depozit se va face in data de 28 Decembrie 2017, urmand a fi livrate in functie de programul firmei de curierat. Pentru comenzile plasate in zilele de 27 Decembrie 2017 – 5 Ianuarie 2018, livrarea se va face incepand cu data de 8 Ianuarie 2018.
Pentru comenzile care contin un singur produs, plasate in perioadele mai sus mentionate, livrarea se va face in 24 / 48 h, exceptand zilele libere de Sarbatori, respectiv 25 – 26 Decembrie si 1-2 Ianuarie 2018.
Pentru mai multe detalii legate de expedierea /livrarea coletelor, ne puteti contacta la numerele de telefoane afisate pe site.

Termenul de livrare este de la 2 pana la 7 zile lucratoare, socotind de la data preluarii comenzii dumneavoastra.
Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul in care unul din produsele comandate de dumneavoastra nu se mai afla pe stoc veti fi instiintat in acest sens. Preturile produselor "SENSE", indicate in meniul PRODUSE, nu se schimba pe durata afisarii.

Modalitati de livrare:

Livrarea coletului se face prin curier rapid: Fan Courier, direct la adresa indicata de dumneavoastra. Inainte de livrarea produsului la domiciliu, un reprezentant al firmei de curierat va va contacta telefonic, de aceea este foarte important sa ne comunicati numarul dumneavoastra de telefon.

Taxe de transport:

Cheltuieli de livrare:
  • La comenzi de peste 150 lei transportul este GRATUIT (in localitatile unde exista centre Fan Courier; pentru celelalte localitati se platesc km externi sau coletul poate fi ridicat din orasul cel mai apropiat cu centru Fan Curier).
  • La comenzi sub valoarea de 150 lei: 18 RON ( colete cuprinse intre 500g-1000g; pentru fiecere 1000g peste, se adauga cate 1 leu )
Preturile afisate in dreptul produselor cat si cheltuielile/taxele suplimentare sunt cu TVA inclus.
Produsele vor fi livrate prin Fan Courier.
Plata comenzii se face ramburs, la ridicarea coletului.

Localitati de livrare:

Produsele pot fi livrate in orice locatie din tara. Pentru localitatile unde nu se gasesc centre Fan Courier livrarea se va face conform tarifelor practicate de Fan Courier (detalii pe http://www.fancourier.ro/contact/agentii/). Dupa plasarea comenzii veti fi instiintata in aceasta privinta.

Urmarire colet:

AWB Traking