Cum cumpar?


Inregistrare:

Pentru a comanda este necesar sa va faceti un cont. Pentru a deschide un cont click pe "Inregistrare", din partea stanga a ecranului. Vi se va deschide o pagina cu mai multe campuri de completat. Toate sunt obligatorii si sunt folosite doar pentru a va putea identifica si pentru a primi coletul la dumneavoastra.
Dupa completarea datelor apasati butonul "Inregistreaza" de sub formular. Veti primi mesajul: "Ati fost inregistrat cu succes!"

Autentificare:

Completati cu userul si parola pe care le-ati introdus la inregistrare, cele doua campuri din dreapta, apoi click pe "OK". In locul celor doua campuri veti vedea: "Bine ai venit, [user] iar dedesubt "Contul meu" si "Logout".
Acum puteti folosi toate optiunile siteului.

Vizualizare produse:

Va puteti alege \'Produse\' (fusta,rochie,pantalon,etc) dand clic pe aceasta optiune.Produsele sunt aranjate deasemenea si dupa tendinte,adica dupa o anumita culoare sau familie de culori.
Daca ati gasit produsul cautat, dati un clic pe imaginea respectiva pentru a o mari si pentru a vizualiza si alte imagini ale produsului respectiv.Din campurile marcate cu sageata se va alege atat marimea cat si culoarea dorita.

Pune in cos:

Daca doriti sa comandati produsul respectiv dati clic pe "adauga in cos" si produsul va fi adaugat in cosul de cumparaturi. Daca doriti sa adaugati un alt produs in cosul de cumparaturi respectati pasii de mai sus. La fiecare produs adaugat cosul de cumparaturi se actualizeaza.
Pentru a putea vizualiza produsele adaugate in cosul de cumparaturi in bara de meniuri in partea dreapta veti gasi \'Cos Cumparaturi\'.
Important: Pentru a evita problemele ce pot aparea din lipsa de stoc a produselor comandate va rugam sa ne contactati telefonic (inainte de a face comanda ) pentru a verifica daca produsul dorit este in stoc.
Validarea si inregistrarea comenzii se face apasand butonul "Trimite".
Ulterior veti primi un mail de confirmare a comenzii pe adresa de e-mail specificata de dumneavoastra in "Logare Clienti".

Politica de confidentialitate si securitatea datelor

Caremil garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre Caremil pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre Caremil nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa webadmin@fashionsense.ro.

Caremil se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.
Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistem sunt transmise pe cale electronica, Caremil nu poate fi facut raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, Caremil va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

Informatiile furnizate catre Caremil sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului Caremil, abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. Caremil nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

Caremil certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

   1. dreptul de a cere Caremil sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit;
   2. dreptul de a cere Caremil sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
   3. dreptul de a cereCaremil¬† sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;
   4. dreptul de a cere Caremil sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.


Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa webadmin@fashionsense.ro


Caremil nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. Caremil nu poate fi facut raspunzator in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de Caremil in scopul precizat in prezentul document.

Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor CAremil, inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre Caremil  a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.fashionsense.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

Modalitati de plata:

1. Ramburs

2. Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).
Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)
se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,
la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.